Școala Primară
INFORMAȚII
Programă Aprobată De Minister
Abordăm programa școlară actuală diferențiat, adaptându-ne la nevoile și aptitudinile fiecărui elev. Învațațul este centrat pe elev și construit pe baza experiențelor individuale.
Comunicare în limba engleză – foloseşte conceptul SMILE APPROACH; Printr-o gamă variată de activităţi specifice fiecărui nivel de învăţare – se adresează diferitelor tipuri de inteligenţă (lingvistică, muzicală, interpersonală, kinestezică, vizuală-spaţială, logico-matematică) în procesul de achiziţii lingvistice.
Program de bază – programă aprobată de Minister, cu abordare diferenţiată in funcţie de ritmul propriu al fiecărui copil
500 ron/lună
Sunetul Muzicii
Familiarizare cu lumea sunetelor prin intermediul instrumentelor muzicale: blockflote, pian, vioară.
KidQuest
O gamă largă si variată de jocuri folosite ca instrument didactic, prin care procesele cognitive precum gândirea, memoria, atenţia, limbajul sunt stimulate şi dezvoltate.
Arts&Crafts
Cuprinde diverse activităţi care stimulează creativitatea copiilor. Dintre acestea menţionam câteva: figurine vesele, quilling, modelaj, origami.
Avantaje:
- Numărul mic de elevi în clasă permite instruirea individualizată
- Abordare transcurriculară pe baza unei teme lunare
- Perspectivă holistică
Proiecte
No posts found!
Galerie Foto
echipa
Echipa educațională
Cu o abordare individualizată și personalizată, echipa educațională de la Școala Primară „Mihai Ionescu” își cunoaște elevii în profunzime și își adaptează metodele de predare pentru a le stimula interesul și curiozitatea. Acești îndrumători talentați creează un mediu de învățare sigur și inclusiv, în care fiecare copil se simte valorizat și susținut în explorarea propriei sale identități și aptitudini.
Radomir Rodica
Prof. Inv. Primar
Iubesc copiii și nu m-aș vedea într-un alt loc, profesând altceva, pentru că a fi învățătoare este un dar și o chemare de a privi în sufletul lor și de a învăța de la ei. „Copilăria este șuvoiul de apă care izvorăște limpede și curat din adâncurile ființei și la care omenirea aleargă fără încetare să-și potolească setea idealurilor sale de dragoste, de bunătate, de frumusețe, de perfecțiune.” (Francesco Orestano)
Rață Ada Olivia
Prof. Lb. Engleză
Inca din copilarie cel mai iubit loc pentru mine a fost scoala de aceea niciodata nu am incetat sa invat. De peste 10 ani, predau cu bucurie cea mai indragita limba straina, limba engleza. Fie ca invatam prin proiecte, jocuri, metode traditionale sau moderne sau ne pregatim pentru examenele Cambridge, rezultatele obtinute imi aduc implinire.
Maftei Mihaela
Prof. Inv. Primar
Sunt Mihaela Maftei si sunt un om fericit! Pentru ca Cel mai fericit om e acela ce face fericiti un numar cat mai mare de oameni. Scoala este un izvor, ea imi scoate in cale oameni care imi alimenteaza fericirea. Lev Tolstoi spunea: Cel mai fericit om e acela ce face fericiti un numar cat mai mare de oameni…
Rotaru Raluca
Prof. Inv. Primar
Pasionată de educația holistică, susținând dezvoltarea la potențialul maxim a fiecărui elev, sunt identificată cu ușurință ca doamna de la intrare, doamna de la bibliotecă, doamna de la cantină, doamna de la cor și, cel mai recent, doamna de la Clasa Ariceilor politicoși.
Luca Emilia Carmen
Prof. Inv. Primar
Încântată de ,,privilegiul de a tine in palmă sufletul unui copil si de darul divin de a fi importantă in viața lui” (adaptare dupa Jean Jacques Rousseau)
Codescu Tabita
Prof. Inv. Primar
Sunt Tabita. Numele nu mi l-am ales eu. Însă de când mă știu am fost „dăscălița” tuturor jocurilor copilăriei până când jocul ăsta m-a transformat în ceea ce cred că am fost dintotdeauna. Iubesc copiii, și împreună cu ei regenerez cu fiecare generație.
Raicu Gabriela
Prof. Inv. Primar
În fiecare zi îmi petrec timpul la școală printre copii, ca să învăț de la ei și ei de la mine, să învățăm împreună ce este rău și ce e bine, să strângem în suflet valori, adevărate pietre prețioase ce ne vor ajuta la clădirea unor caractere frumoase.
Porojan Lavinia
Prof. Inv. Primar
Adevărata educație este dezvoltarea armonioasă a puterilor fizice, intelectuale și moral-spirituale. Îl pregătește pe elev pentru a fi plus valoare în societatea de azi și de mâine.
Stoica Lorena
Prof. Lb. Engleză
Niciodată frumosul nu va înceta să ne inspire. Găsesc inteligenţă în zâmbetul unui copil şi sunt de acord cu Mihai Eminescu când afirmă că „orice cap omenesc seamănă c-o odaie. Întrebarea este ce fel de odaie, ce aer, ce lumină e în ea şi ce societate găseşti”.
Nițescu Elena
Prof. Inv. Primar
Dumnezeu mi-a dat seninătatea de a accepta ceea ce nu pot schimba, curajul de a schimba ceea ce pot și înțelepciunea de a face diferența…
Sarău Adnia
Prof. Inv. Primar
Doresc să fiu un profesor bun, după cum a spus Grigore Moisil „un profesor bun este cel care te face ca lucrurile mai grele să ți se pară ușoare”
Tudor Gabriela Lavinia
Profesor Religie
„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine, şi nu-i opriţi; căci Împărăţia lui Dumnezeu este a unora ca ei.” Luca 18:16
Noață Rebeca Andreea
Prof. Inv. Primar
Înflorește acolo unde Dumnezeu te-a așezat!
Rață Ada Olivia
Prof. Inv. Primar
Într-o lume în care poți fi orice, fii bun!
Ghejan Camelia
Prof. Inv. Primar
„Bunătatea este limbajul pe care surdul îl poate auzi și orbul îl poate vedea.” Mark Twain
Andreica Violeta
Prof. Inv. Primar
Dacă poți să visezi un lucru, înseamnă că poți să-l realizezi. – Walt Disney
Măciucă Loris
Prof. Religie
Aspirațiile mele profesionale se împlinesc de fiecare data când intru la clasă.
Geană Florin
Profesor Ed. Fizică
Sportul e rugăciunea trupului!
Manea Eliza Andreea
Profesor Lb. Engleză
Înscriere
Clasa Pregătitoare 2024-2025
Documentele următoare se vor prezenta la secretariatul școlii împreună cu exemplarul original:
- Cerere inscriere tip – click pentru descarcare
- Declarație pe propria răspundere, conform anexa nr.3 la Ordinului M.E. 4019 din 15 martie 2024 click pentru descarcare;
- Carte de identitate părinte – copie, iar în cazul părinților divorțați se aduce și o copie a hotărârii judecătorești definitive din care rezultă cine exercită autoritatea părintească;
- Certificat de naștere copil – copie
- Recomandare C.J.R.A.E. pentru copiii neșcolarizați sau care vin din străinătate;
- Recomandare de la grădinița frecventată pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2024;