Sari la conținut

Scoala Doctor Luca

Proiecte

     Dragi părinți, elevi, alumni și comunitate,
Școala Gimnazială „Dr. Luca” își propune să ofere o educație de calitate, încurajând dezvoltarea integrală a fiecărui elev și promovând valorile creștine în fiecare aspect al vieții școlare. În acest scop, dorim să aducem îmbunătățiri semnificative infrastructurii noastre și resurselor educaționale, pentru a oferi o experiență educațională și spirituală și mai valoroasă pentru elevii noștri.
Pentru a realiza aceste obiective, avem nevoie de sprijinul generos al comunității noastre. Ne străduim să modernizăm spațiile și să extindem resursele educaționale, iar pentru aceasta, depindem de donațiile dumneavoastră.
Fiecare contribuție, indiferent de mărime, va face o diferență semnificativă în viața elevilor noștri!

Microbuz

Având în vedere uzura morală și tehnică a mijlocului de transport pe care îl folosim în prezent (Ford Transit, 9 locuri, an fabricație 2011, Euro 4), depunem eforturi pentru strângerea de fonduri în vederea achiziționării unui alt autovehicul cu care să ne putem deplasa în siguranță cu elevii în scop educațional

Foisor - Clasă în aer liber

Credem cu tărie că o educație de calitate include contactul cu natura nu doar ocazional, ci cât de des este posibil lucrul acesta pe parcursul fiecărei zile de școală. Din acest motiv, suntem în curs de amenajare a două foișoare în aer liber pe proprietatea noastră, destinate claselor în aer liber susținute de doamnele și domnii profesori.

Teren sport

Un teren de sport bine amenajat îi va încuraja să fie mai activi și să adopte un stil de viață sănătos. Nu este doar o investiție în sănătatea și dezvoltarea elevilor, ci și în siguranța lor! Un teren bine întreținut oferă un mediu sigur pentru activități sportive și recreative. Un teren de sport oferă un mediu propice pentru dezvoltarea abilităților sociale, colaborative și de echipă.

Dacă sunteți interesat să susțineți Școala Gimnazială „Dr. Luca” și să contribuiți la îmbunătățirea educației noastre, vă rugăm să luați în considerare posibilitatea de a face o donație!

Scoala Gimnaziala dr. luca - BRD

IBAN: RO88BRDE090SV47210800900


asociatia sanatate si educatie - BCR

IBAN: RO75RNCB0048025918050001