Sari la conținut

Scoala Doctor Luca

Teren sport
10.000€

Amenajare teren de sport

  •   Turnare covor cauciucat
  • Imprejmuire, iluminare, vestiare
  • Achizitie echipamente ( porti de fotbal, cosuri de baschet, fileu volei )

Teren sport

Un teren de sport bine amenajat îi va încuraja să fie mai activi și să adopte un stil de viață sănătos. Nu este doar o investiție în sănătatea și dezvoltarea elevilor, ci și în siguranța lor! Un teren bine întreținut oferă un mediu sigur pentru activități sportive și recreative.

Un teren de sport oferă un mediu propice pentru dezvoltarea abilităților sociale, colaborative și de echipă. Prin intermediul sportului, elevii învață să lucreze împreună, să comunice eficient și să își dezvolte încrederea în sine.

Studiile arată că activitatea fizică regulată poate îmbunătăți performanța academică a elevilor prin îmbunătățirea concentrării și a capacității cognitive. Un teren de sport bine amenajat poate stimula interesul pentru educație și poate contribui la succesul școlar al elevilor.

De acest teren de sport nu vor beneficia doar elevii, ci și comunitatea. Poate deveni un loc de întâlnire și de interacțiune pentru familiile elevilor și pentru locuitorii din zonă, contribuind la coeziunea socială și la dezvoltarea comunitară.

Dacă sunteți interesat să susțineți Școala Gimnazială „Dr. Luca” și să contribuiți la îmbunătățirea educației noastre, vă rugăm să luați în considerare posibilitatea de a face o donație!

Scoala Gimnaziala dr. luca - BRD

IBAN: RO88BRDE090SV47210800900


asociatia sanatate si educatie - BCR

IBAN: RO75RNCB0048025918050001